Mikä Kiulukka?

Kultainen Kiulukka on yhden naisen toiminimi, pieni monialayritys. Sana kiulukka tarkoittaa ruusunmarjaa, joka symbolisoi minulle kodikkuutta, luonnonläheisyyttä ja hyvää oloa. Kiulukka on ruusun hedelmä, ja ruusu on taas rakkauden symboli... Mitä Kiulukassa tehdäänkin, syntyy sydämestä!

Paperisten sisustustaulujen teko alkoi harrastuksenomaisesti vuonna 2010, ja erityisesti väreistä inspiraation saanut puuhastelu vei mennessään... Taulujen ohessa alkoi syntyä paperinarukimppuja ja kortteja, ja vuonna 2012 paperitaiteesta tuli Kiulukan liiketoimintaa.

Marraskuussa 2013 Kiulukka loi nahkansa: siitä tuli kivijalkapuoti Lappajärven keskustaan, Nissinkulmaan. Liikkeessä oli esillä koko oma tuotanto sekä lisäksi yli 40 käsityöläisen kädentaitoa lähialueilta ja kauempaakin.

Tätä nykyä Kiulukan puoti löytyy Lappajärven Nykälänniemestä, hotelli Kivitipun naapurista. Valikoima muuttuu aika ajoin, mutta konsepti on pysynyt samana - mitä sitä hyvää muuttamaan? :) Käsityö on kaunista, yksilöllistä, vähän erilaista, kekseliästä. Sydämellä tehtyä!

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin kuvagallerian puolella sekä Nykälänniemeen... siihen suloiseen käsityöpuotiin!