Mikä Kiulukka?

Kultainen Kiulukka on yhden naisen toiminimi, pieni monialayritys. Sana kiulukka tarkoittaa ruusunmarjaa, joka symbolisoi minulle kodikkuutta, luonnonläheisyyttä ja hyvää oloa. Kiulukka on ruusun hedelmä, ja ruusu on taas rakkauden symboli... Mitä Kiulukassa tehdäänkin, syntyy sydämestä!

Paperisten sisustustaulujen teko alkoi harrastuksenomaisesti vuonna 2010, ja erityisesti värien kanssa puuhastelu vei mennessään... Taulujen ohessa alkoi syntyä paperinarukimppuja ja kortteja, ja vuonna 2012 paperitaiteesta tuli Kiulukan liiketoimintaa.

Keväällä 2013 paperituotteiden rinnalle tuli Magnetix Wellness-magneettituotteiden jälleenmyynti. Magneettien hyvää tekevä vaikutus yhdistyy näissä tuotteissa tyylikkääseen koru- ja asustemuotoiluun. Kauneus ja hyvä olo ovat tässäkin Kiulukan tärkeät avainsanat!

Marraskuussa 2013 Kiulukka loi nahkansa kokonaan: siitä tuli kivijalkapuoti Lappajärven keskustaan, Nissinkulmaan. Liikkeessä oli esillä koko oma tuotanto, magneettituotteet sekä lisäksi yli 40 käsityöläisen kädentaitoa lähialueilta ja kauempaakin.

Toukokuussa 2016 puoti muutti Kaustiselle, legendaarisen Santerin Kaffilan alakertaan Siltatielle. Valikoima on hiukan uudistunut, mutta konsepti on pysynyt samana - mitä sitä hyvää muuttamaan? :) Käsityö on kaunista, yksilöllistä, vähän erilaista, kekseliästä. Sydämellä tehtyä!

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin kuvagallerian puolella sekä Kaustiselle... siihen suloiseen käsityöpuotiin!