Magneettituotteet

Magnetix Wellness -tuotteissa on laaja valikoima tyylikkäitä koruja ja asusteita niin naisille, miehille, lapsille kuin lemmikkieläimillekin.

Suosituin tuotteemme ei kuitenkaan ole varsinainen koru, vaan tehosydän, jota voidaan käyttää paikallisesti erilaisten kiputilojen hoidossa. Lue lisää tehosydämestä.

Magneettitikulla tasapainotat juomaveden rakenteen lähemmäksi alkuperäistä, terveellistä lähdeveden koostumusta. Lue lisää vesitikusta.

Magneettipohjallisista saat apua, kun kärsit huonosta verenkierrosta jalkojen alueella. Lue lisää pohjallisista.

Materiaalit

Magnetix Wellnessin magneettikoruissa ja -asusteissa käytetään voimakkaita neodyymimagneetteja, jotka ovat teholtaan 1200 - 2200 gaussia. Magneetti on vaikutukseltaan terapeuttinen, kun sen voimakkuus on vähintään 700 gaussia (vertailun vuoksi: jääkaappimagneettien voimakkuus on 10-50 gaussia).

Neodyymimagneetit menettävät 100 vuodessa vain yhden prosentin tehostaan. Suurin osa magneettikoruista on valmistettu jaloteräksestä (kirurginteräksestä), joka ei aiheuta allergioita ja sopii siten myös nikkeliallergikoille. Se on hyvin kestävää eikä myöskään tummu, kuten esim. hopea. Joissakin koruissa on käytetty lisänä kuparia. Hivenaineena kupari edistää puolustusjärjestelmämme vasta-aineiden syntyä ja vaikuttaa tulehduksia ehkäisevästi.

Muita käytettyjä korumateriaaleja ovat kultaus, sterlinghopea, rodinoitu tina-messinkiseos sekä Swarowskin kristallit ja zirkonit. Kunkin tuotteen valmistusmateriaalit on tarkistettavissa pääkuvaston takaosan tuoteluettelosta.

Takuut

Käyttämättömillä, alkuperäispakkauksessa olevilla tuotteilla on 14 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteilla on lisäksi 30 päivän tyytyväisyystakuu: käytetynkin tuotteen voi palauttaa ja saada 85% hinnasta takaisin (poikkeuksena hygieniasyistä pohjalliset ja korvakorut).

Kaikilla tuotteilla on valmistusvirheiden osalta 2 vuoden tekninen takuu: jos esim. kivi tai magneetti irtoaa tai jaloteräs tummuu, voi saada jälleenmyyjältään viallista tuotetta vastaan uuden.