Magneettituotteiden tilaaminen

Tilaaminen liikkeestä

Voit tilata kuvastojen tuotteita puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Kerro tilauksessasi tuotekoodi ja koko (kokomerkinnät löytyvät pääkuvaston takaosasta) sekä lukumäärä.

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias, joten alaikäisellä tilaajalla on oltava huoltajan suostumus tilaamiseen. Ota yhteyttä esim. yhteydenottolomakkeella asiasta sopiaksesi.

Lähetän sähköpostitse tilauksen maksutiedot. Tuotteet postitetaan 2 arkipäivän kuluessa siitä kun maksu on saapunut tilillemme, TAI heti kun tavara on saapunut, mikäli kyseessä oli tilaustuote. Tilaustuotteiden kokonaistoimitusaika saattaa olla pari viikkoa.

Tuotteiden postituskulu on 3 € per lähetys riippumatta tuotteiden määrästä tai arvosta.

Postitetuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa postitetun tuotteen, ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, niin saat palautusohjeet.

Magneettituotteilla on lisäksi (ostopäivästä lukien) 30 päivän tyytyväisyystakuu, jona aikana käytetystäkin tuotteesta saa 85% hinnasta takaisin. Hygieniasyistä tämä palautusoikeus ei koske pohjallisia eikä korvakoruja.