Kiulukan Kaisu

Olen Kaisu Huhtala ja asun Evijärvellä. Olen kotoisin pääkaupunkiseudulta, mutta intuition johdattelemana muutin tänne Etelä-Pohjanmaan Järviseudulle vuonna 2013 - yksi parhaista hypyistäni tuntemattomaan! Täällä on luontoa, väljyyttä ja vapautta niin mielelle kuin sielullekin.

Rakastan pohtia ja analysoida; pidän selkeydestä ja loogisuudesta. Olen käsillä tekijä, askartelija ja puutarhanhoitaja. Ilmennän itseäni mieluusti taiteen, laulun ja tanssin kautta.

Työelämäni on ollut ihanan monipuolista:

  • ensimmäiset 17 vuotta kuluivat IT-alalla, sisältäen kaikkea mahdollista ohjelmoinnista kansainväliseen projektinhallintaan
  • kun jakkupuvut ja toimistoelämä oli nähty, halusin "jotain ihan muuta", lähemmäs ihmisten perustarpeita. Ryhdyin kotisiivousyrittäjäksi vuonna 2004, ja suurimmillaan 10 hengen siivoustiimini vastasi noin sadasta siivousasiakkaasta. 
  • vuonna 2007 yritys sai nimen Kultainen Kiulukka. Lue tästä miksi...
  • kun maaseutu kutsui, oli uudelle paikkakunnalle keksittävä taas jotain uutta toimintaa. Vuonna 2013 syntyi Lappajärvelle käsityöpuoti, jossa oli omien taulujen ja korttien lisäksi myynnissä kymmenien eri kotimaisten valmistajien tuotteita.
  • vuonna 2021 käsityöpuoti laajeni kukkakaupaksi, joka oli itselleni jälleen ihan uutta. Pari hektistä vuotta opetti alasta todella paljon!
  • vuonna 2023 kukat ja käsityöt saivat väistyä, jotta energiahommat saavat kaiken tarvitsemansa ajan. Hoitojen lisäksi kaikenlaiset projektiluonteiset pyräykset kiinnostavat: ne voivat olla vaikka tapahtumien järjestämistä, koulutusta tai mitä tässä nyt keksitäänkään 😊

Henkinen polkuni käynnistyi kolmekymppisenä ensin astrologiasta ja sitten henkisen kasvun kirjallisuudesta, kun Neale Donald Walschin kirja "Keskusteluja Jumalan kanssa" avasi minut muistamaan Itseni perimmäisen olemuksen. Energiahoidot, vaihtoehtoiset hoitomuodot ja itsetutkiskelu ovat olleet oleellinen osa matkaani. Välillä on keskitytty enemmän henkisiin teorioihin, välillä taas kovaan käytännön työharjoitteluun etenkin ihmissuhteiden saralla...
Reiki ja Reconnection-energiavälitys tulivat tutuiksi vuoden 2009 paikkeilla, mutta vielä tuolloin en ollut kuitenkaan valmis itse ryhtymään "energia-alalle".

Vuonna 2020 tunsin olevani täysin jumissa tietoisuuteni kehityksen kanssa. Olin kokenut ja tiesin teoriassa paljon, mutta jotenkin en kyennyt tuomaan tietoani käytäntöön, elämään henkistä ymmärrystäni todeksi arkielämässä kuten toivoin. Tutustuessani AuraTransformaatioon™, tiesin heti että tämä on Se Juttu, joka vie eteenpäin! Sain oman AuraTransformaatio™-hoitoni tammikuussa 2021.

Hoidon jälkeisen vuoden aikana loin itselleni taas uuden työn, löysin uusia ystäviä ja sain huomattavan määrän aivan uudenlaista kirkkautta, vahvuutta sekä luottamusta elämään. Tiedän selkeästi miksi olen täällä juuri nyt, tässä ajassa, ja pystyn entistä paremmin ymmärtämään, kuinka minun tulee järjestää elämäni, että se vastaa parhaiten tarpeitani. Rohkea olen ollut aina, mutta nyt tuntuu että seikkailu onkin vasta alkanut: aika huikeaa!

Maaliskuussa 2022 valmistuin Auravälittäjäksi™ - nyt on viimein myös energiatyöskentelyn aika! Kultaisen Kiulukan palvelutarjonta tulee arvattavasti jatkossakin elämään ja rönsyilemään sen mukaan, minne Korkein Tietoisuus minua johdattaa. Valmiitahan meistä ei tule koskaan - onneksi!

Toivottavasti Sinäkin päätät lähteä omalle voimaantumisen polullesi. Olemme tulleet tänne kokemaan elämää rohkeasti ja toteuttamaan itseämme täysillä; mieluummin NYT eikä ensi vuonna!