Kokemuksia energiahoidoista

12.02.2024

Energiahoito on kattokäsite todella monentyyppisille hoidoille, koska alalla on erilaisia koulukuntia ja vakioituja hoitoprotokollia. Kukin hoitaja toimii lisäksi omalla tavallaan, tuoden oman yksilöllisen "sormenjälkensä" hoitotapahtumaan. Koska kaikki on energiaa, ajattelen että loppupeleissä lämmin, myötätuntoinen kampaaja tai hierojakin voi olla energiahoitaja, tai se hyvä ystäväsi jolle kerrot murheesi kahvikupin äärellä. Ihmisten välillä tapahtuu aina energianvaihtoa, tiedosti sitä tai ei.

Energiahoidolla tarkoitan tässä kuitenkin tapahtumaa, jossa hoidon antajalla on selkeä intentio energian välittämiseksi asiakkaalle. Tarkalleen ottaen kyse on asiakkaan kytkemisestä OMAAN korkeimpaan tietoisuuteensa ja omaan rakkaudelliseen perusolemukseensa, sillä kaikki tarvitsemamme energia ja tieto löytyy sisältämme. Enimmäkseen emme muista emmekä tunne sitä (vielä), joten energiahoitaja voi tuottaa meille välähdyksen omasta perusolemuksestamme toimimalla energeettisenä siltana eli rakentamalla tuon puuttuvan yhteyden hoidon ajaksi 😊 Hoidossa on yleensä läsnä myös korkeampien energiaolentojen rakkausenergiaa – se lempeä lämpö on useimpien asiakkaiden koettavissa omassa kehossaan. Hoitajasta ja koko tilanteesta riippuen paikalla voi olla esimerkiksi enkeleitä, asiakkaan omia henkioppaita tai tämän planeetan ulkopuolista tähtiperhettä. Tämä taustaporukka ei pääsääntöisesti näy, mutta tuntuu kyllä! He tulevat kutsusta äärettömän mielellään paikalle ❤

Asuessani pääkaupunkiseudulla kävin aika ajoin energiahoidoissa ja sain niistä merkittävää apua omaa henkistä polkua kulkiessani. Hakeuduin hoitoon yleensä silloin, kun mielessä kinnasi jokin ongelma (yleensä ihmissuhdesellainen), johon en löytänyt itse ratkaisua. Sain oleellisia oivalluksia joka kerta: usein hoidon aikana hoitajan kanssa jutellessani, toisinaan myös päiviä hoidon jälkeen. Joskus tuli vastauksia kysymyksiin joita en ollut edes tiedostanut. Energiahoidot toivat itselleni ymmärrystä, havaintoja jostain aivan uudesta näkökulmasta käsin ja laajempaa kokonaiskuvaa asioista.

Tunteiden puhdistaminen oli toinen oleellinen tapahtuma hoitojen aikana. Ei ollut kai yhtään hoitokertaa jolloin en olisi itkenyt (ja paljon), ja aikaa myöten opin olemaan laittamatta ripsiväriä hoitoon lähtiessä. Minun korkein tietoisuuteni katsoi parhaaksi räjäytellä tunnepaiseita kovalla kädellä, ja varmistaa että Kaisu varmasti liikkuu eteenpäin tiellään… 😊
Me kaikki olemme piilottaneet hurjan paljon suruja ja ahdistuksia kehotasolle, jonne ne ovat koteloituneet tiedostamattomiin. Tämän elämän murheiden lisäksi keho kantaa sisällään myös entisten elämien traumoja, joten työstettävää riittää! Joskus mietin, että energeettisen tunnepuhdistuksen pitäisi kuulua ihmisen rutiinihuoltoon siinä missä hammaslääkärin määräaikaistarkastukset tai mammografiat. Sisälle suljetut tunteet aiheuttavat aikaa myöten monenlaisia epätasapainotiloja ja fyysisiä sairauksia. Kuulin hiljattain ajatuksen, jonka mukaan paniikkihäiriötkin ovat purkamatonta tunnekuormaa, enkä kyllä väitä vastaan.

Planeettamme värähtelytaajuus nousee tällä hetkellä kovaa vauhtia, ja sen seurauksena ihmisten sisäinen paine kasvaa. Sisään hillotut matalavärähteiset taajuudet (suru, pelko, viha, ahdistus) pyrkivät pintaan ja vapautumaan, koska ne ovat jo erittäin epäsopivia ympäristömme kanssa ja aiheuttavat siten kantajalleen enemmän ongelmia kuin joskus aiemmin. Nämä tunteet tulisi kohdata, hyväksyä, käsitellä ja vapauttaa. Energiahoidot voivat olla tässä avuksi ja kivunlievitykseksi.

On tärkeää, että löytää juuri itselleen sopivan energiahoitajan. Oman kokemukseni mukaan hoitajan värähtelytason (tietoisuuden) tulisi olla jonkin verran korkeampi kuin asiakkaan, mutta ei liikaa. Hoitajan persoonalla ja työskentelytavalla on väliä: hoitaja on sinulle oikea vain, jos tunnet olosi luottavaiseksi ja levolliseksi hänen kanssaan. Usein intuitio, fiilis johdattaa sinut juuri oikean tyypin luokse – itse esimerkiksi en koskaan päätynyt "huonolle" hoitajalle vaikka useita tapasinkin.
Ja jos ei ensimmäisellä kerralla natsaa, niin sitten vain uutta kokeilemaan 😊

Valoa ja lämpöistä ystävänpäivää toivottaen,
Kaisu ❤