Salaliittoteorioita ja maailmantuskaa

13.03.2024

Sivusin edellisessä kirjoituksessani tietoisuudessaan heräileviä ihmisiä, jotka ovat kiukkuisia ja turhautuneita nykyiseen maailmanmenoon. Tuntui että tähän aiheeseen pitää painua vielä syvemmälle, ja kertailla mitä tuntemuksia se itsessäni herättää.

Tietoisuuden materialismipainotteisesta 3D-tasosta eteenpäin nytkähtäminen tapahtuu yleensä siten, että jonain kauniina päivänä löytää itsensä miettimästä, ovatko asiat sittenkään sitä miltä ne näyttävät, tai kuinka ne meille esitetään. Moni pohtii suhdettaan uskontoihin; niiden kaunista sanomaa suhteessa niiden rajoittaviin sääntöihin ja siihen inhimilliseen tuskaan, jota uskonnot ovat maailman sivu aiheuttaneet. Toiset epäilevät valtamediaa, koska ovat löytäneet vaihtoehtoisia medioita, joiden uutisointi on ristiriidassa valtamedian tarjonnan kanssa. Mihin pitäisi uskoa? Suuri joukko on alkanut kyseenalaistaa lääketeollisuuden hyväntekijän roolin yhteiskunnassamme, etenkin erään nimeltä mainitsemattoman pandemian jälkeen. Oma kyseenalaistamiseni alkoi juurikin lääketeollisuuden kohdalla, tosin jo noin 30 vuotta sitten.

4D:ksi kutsuttava tietoisuudentaso on tätä heräilyä vähän joka nurkalla, eikä se ole välttämättä mukavaa aikaa. On raastavaa joutua oivaltamaan, kuinka monessa asiassa meille on valehdeltu tai jätetty oleellisia asioita kertomatta, kun samanaikaisesti ei näy tietä ulospääsyyn. Rajoituksia kiristetään, pelon ja ahdistuksen aiheet lisääntyvät eikä valta näytä oleellisesti vaihtuvan missään päin maailmaa. Kutsun 4D:tä salaliittoteorioiden vaiheeksi, koska sitä se on – sillä täsmennyksellä, että nähdäkseni aika harvat niistä ovat TEORIOITA, vaan valitettavan tosia.

Elelin itse henkisessä vaaleanpunaisessa rakkauskuplassa aika kauan, salaliittomaailmaa vältellen. Ajattelin että peruspahuutta ei ole olemassa, on vain erilleen joutuminen Lähteestä/Jumalasta, josta seuraa pelko, josta puolestaan seuraa kaikki ne kurjuudet joita maailmassa on. Joskus vuoden 2021-22 paikkeilla iski sitten yllättäen äkillinen tarve tutustua tuohon pimeään puoleen, ja ahmin kaiken tiedon mitä käsiini sain. Siinä tuli asiaa yhteiskuntaan soluttautuneista reptiileistä (liskoista), kuninkaallisista perheistä, tunneleista ja lapsikaupasta, adrenokromista, satanistisista rituaaleista ja Hollywood-tähdistä. Ihmiskunnan salattu historia ja WEF:in New World Order olivatkin kevyttä kauraa ensin mainittujen rinnalla.

Kyselin itseltäni, miksi minun pitää lukea asioista, jotka nostavat oksennuksen kurkkuuni? "Know your enemy", sain vastaukseksi. Oli tarpeellista tietää, millaisten voimien kanssa täällä ollaan tekemisissä. Saatuani siitä lopulta ymmärryksen, ei ollut enää tarpeellista jäädä tuohon maailmaan. Sinisilmäisyyteni tosin oli karissut: tänä päivänä tiedän että myös puhdasta pahuutta on olemassa (alemmilla tietoisuuden tasoilla).

Salaliittojen, ahdistuksen ja epätoivon maailmaan on hyvin helppo jäädä kiinni, sillä sosiaalinen media on täynnä kanavia, joissa pääsee piehtaroimaan aiheissa toisten samanmielisten kanssa. Henkisen etenemisen kannalta on tärkeää ponnistaa tästä vaiheesta irti ja eteenpäin, sillä ahdistukseen ja pelkoon keskittyminen tuo lisää ahdistusta ja pelkoa. Pelkästään tätä kirjoittaessani huomaan sen lyijynraskaan painontunteen, joka siirtyy rintakehän alueelle ja kuristaa kurkkua. Keho haluaa omalta osaltaan muistuttaa, että nämä eivät ole minun aiheitani, enää.

5D-tietoisuudessa näkökulma maailman kaaokseen muuttuu. Mieli tietää että on olemassa yhteiskuntajärjestelmämme sallimaa ja suorastaan tukemaa laittomuutta, epäoikeudenmukaisuutta ja ahneutta, mutta se on siirtänyt itsensä niistä kauemmaksi ja pysyttelee siksi pääosin tyynenä. Hyvä-paha -kaksinaisuuden sijasta mieli sijaitsee neutraalissa keskipisteessä, josta käsin se havainnoi ja tarkkailee asioita. Se tietää, että lopulta myös "pahuus" palvelee "hyvyyden" voimaantumista ja että ennen pitkää kaikki asettuu tasapainoon. Tämä sisäinen rauha palvelee kollektiivin värähtelytaajuuden nousua paljon paremmin kuin hampaat irvessä taisteleminen jonkin asian puolesta, tai jotakin vastaan. Ne, joiden kutsumuksena on tehdä töitä epäkohtien oikaisemiseksi tekevät toki niin, mutta silloinkin on hyödyllistä katsoa tilanteita neutraalista keskipisteestään käsin.

Itse en sattuneesta syystä katso televisiota enää lainkaan, mutta selaan silti YLE:n ja Hesarin nettiuutiset läpi päivittäin. En herkutellakseni sotauutisilla tai äkillisesti menehtyneillä huippu-urheilijoilla (ohitan ne nopeasti), vaan bongatakseni joskus jonkun pikkuartikkelin, joka väläyttää toivoa paremmasta maailmasta. Niitäkin on, sillä sitä saa, mihin keskittää huomionsa 😊

Valoisaa kevään odotusta,
toivottaa Kaisu ❤