AuraTransformaatio™

- Nopea tapa laajentaa tietoisuutta pysyvästi

Kenelle?

Vuodesta 1995 alkaen lapset ovat syntyneet jo kokonaan uudenlaisiin energiarakenteisiin (auroihin): indigolapset (vuosina 1995-2004), indigo-kristallit (2004-2008), puhtaat kristallit (2009-2012) ja vuodesta 2013 alkaen kristalli-kultarakenteen omaavat lapset. Näitä kaikkia rakenteita kuvataan termillä uuden ajan energia.

Ennen vuotta 1995 syntyneet ovat tulleet tänne vanhan monikerroksisen sieluenergiarakenteen kera, jossa henkienergia on kauempana fyysisestä kehosta ja mielestä, ja "tiedonvaihto" näiden välillä siksi hitaampaa. Sieluenergiarakenteessa on ollut varastoituneena usein raskasta karmaa, mikä on tehnyt elämästä haasteellista. Maaplaneetan värähtelytaajuuden noustessa ihminen joutuu olemaan energeettisesti monessa ulottuvuudessa yhtaikaa, mikä aiheuttaa painetta auralle. Usein vanhat sieluenergia-aurat ovat näin ylikierroksilla käydessään heikentyneet tai haihtuneet kokonaan, mikä tekee ihmisestä suojattoman ja yliherkän.

AuraTransformaatio™ -hoito on tarkoitettu ennen vuotta 1995 syntyneille, vanhan sieluauran omaaville. Se päivittää henkilön auran kevyeen mutta suojaavaan kristallirakenteeseen ja tietoisuuden uuden ajan energiaan, viidenteen ulottuvuuteen. AuraTransformaation™ jälkeen aikuisen on paljon helpompi ymmärtää uuden ajan energioissa eläviä lapsiaan ja lapsenlapsiaan, ja muutenkin sopeutua uusiin energioihin, jotka muutamien vuosien kuluttua ovat jo valtavirtaa.

Kuinka energiarakenne muuttuu?

AuraTransformaatiossa™ vanha aura poistetaan kokonaan, ja tilalle rakennetaan uusi, kevyempi energiarakenne. Sielunauraan kerääntynyt karma poistuu pysyvästi, jolloin ihminen on vapaampi luomaan omaa elämänpolkuaan. Henkienergia tulee lähemmäksi fyysistä kehoa, jolloin pystymme olemaan tietoisempia oman elämämme valinnoissa. Olemme rehellisempiä itsellemme, lakkaamme toistamasta meille haitallisia toimintamalleja, ja pystymme itse tasapainottamaan omia fyysisiä ja tunnetason epätasapainotilojamme. Meistä tulee iloisempia, tyynempiä ja keskittyneempiä. AuraTransformaatio™ laajentaa tietoisuutta pysyvästi ja avaa siten uusia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen.

Uusi aurarakenne on erittäin hyvin suojaava ja maadoittava, joten hoidon jälkeen vahvistumme paremmin torjumaan ympäristön häiriötekijöitä. Tietoisuus omista tarpeista kasvaa ja kyky määritellä rajansa suhteessa muihin selkiytyy.

AuraTransformaatio™ ei ole oikotie kaikkien ongelmien ratkaisemiseen, mutta se antaa enemmän sisäistä viisautta ja voimaa selvittää itse omaa elämää koskevia asioita ja vaikuttaa niihin.

Suomen Auravälittäjien™ yhteiset www-sivut: https://www.tietoinenvoimaantuminen.fi

Tutustu: 10 kysymystä ja vastausta AuraTransformaatiosta™

Hoitotapahtuma

AuraTransformaatio™ on noin kolme tuntia kestävä kertakäsittely, jona aikana vanha energiarakenne puretaan ja tilalle muodostetaan uusi. Hoito käynnistää asiakkaassa ns. kristallisoitumisprosessin, jonka aikana asiakkaan henkienergia alkaa ohjata myös mielen ja kehon toimintaa.

AuraTransformaatio™ on aina koulutetun Auravälittäjän™ tekemä, fyysistä kontaktia vaativa energiahoito. Hoidossa työskennellään puhtaan, tasapainoisen uuden ajan energian kanssa, joka siirretään asiakkaan energiarakenteeseen. Asiakas on hoidon aikana selinmakuulla, ja minä pidän hänen nilkoistaan kiinni, toimien välittyvän energian maadoittajana. Kerron asiakkaalle hoidon etenemisestä ja keskustelen hänen kanssaan mieleen nousevista tuntemuksista ja ajatuksista. Lopuksi ohjeistan, kuinka asiakkaan kannattaa pitää huolta omasta energiatasapainostaan.

Auran tasapainotushoito

AuraTransformaation™ jälkeen on suositeltavaa käydä vähintään yhdessä tasapainotushoidossa 2 viikon - 2 kuukauden kuluttua. Tasapainotus on noin tunnin kestävä hoito, jossa tarkistetaan uusi aurarakenne ja viimeistellään sen tasapainotus. Tässä yhteydessä nousee usein mieleen uusia keskustelunaiheita, kun kristallisoitumisprosessi on lähtenyt liikkeelle. Tasapainotushoitoja voidaan tehdä useita, tarpeen mukaan.

Uuden ajan energiarakenteisiin vuodesta 1995 alkaen syntyneet lapset ja nuoret eivät tarvitse AuraTransformaatiota™, mutta myös he hyötyvät tasapainotushoidosta.

Hinnat

AuraTransformaatio™ -hoito 290€  (3-3,5 h)

Auran tasapainotushoito 80€  (1-1,5 h)

Hoidot tehdään Lappajärvellä Nissintiellä. Sovittaessa voin tulla myös muihin tiloihin lähialueilla, jolloin veloitetaan lisäksi matka-ajasta 20€/h.

Kiulukan hoitotila
Kiulukan hoitotila