Vuorienergiahoito

- Perinteisempi energiahoito Tapolanvuoren tapaan

Vuorienergiahoito on tunnin-puolentoista pituinen energiahoito. Hoito on luonteeltaan luonnonmukaista, pehmeää ja lempeästi tasapainottavaa. Vuorienergia on rakkaudellista, älykästä Kultaisen Ajan energiaa, joka tietää itse minne sen kuuluu ohjautua, jotta se toimii asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi.
Hoidon alussa puhdistetaan asiakkaan energiakentästä tarpeettomia, loppuun palvelleita ajatuksia, uskomusmalleja, muistoja ja tunteita. Kontrolli on asiakkaan omalla korkeimmalla tietoisuudella, joka tietää mistä voidaan luopua juuri nyt ja minkä aika ei ole vielä.

Vanha energia korvataan uudella, puhtaalla rakkausenergialla, joka parantaa ja tasapainottaa kehoa, mieltä ja tunne-elämää - sen mukaan, kuinka asiakkaan oma korkein tietoisuus parhaaksi näkee.

Asiakas on hoidon aikana selin makuulla, ja minä ohjaan energian asiakkaan jalkojen kautta, jalkateristä kiinni pitäen. Hoidon aikana voi nousta esiin mielikuvia ja ajatuksia puolin ja toisin, ja niistä on hyvä jutella ääneen, koska se vahvistaa hoitotapahtumaa.
Lopuksi tehdään uusien energioiden vuorenvahva ankkurointi ja maadoitus.

Hoidossa on läsnä kiviä mm. Lappajärven Tapolanvuorelta vahvistamassa värähtelyitä.

Lue tästä lisää Vuorienergian tarinasta!

Lue tästä asiakkaiden kokemuksia Vuorienergiahoidosta.

Kiulukan hoitotila
Kiulukan hoitotila
Kontakti jalkateriin
Kontakti jalkateriin

Hinta

Vuorienergiahoito noin 60 min 50€  (3 kerran sarja 130€)

Vuorienergiahoito noin 90 min 70€  (3 kerran sarja 180€)

Ryhmähoito Tapolanvuorella 30 min 30€/osallistuja, minimimäärä 4 osallistujaa

Vuorienergiahoidot tehdään Lappajärvellä Nissintiellä. Sovittaessa voin tulla myös muihin tiloihin lähialueilla, jolloin veloitetaan lisäksi matka-ajasta 20€/h.

Vuorienergiahoito on mahdollista tehdä myös ryhmähoitona. Hoito on erityisen vaikuttava korkeavärähteisellä Tapolanvuorella, jossa sen voi yhdistää opastettuun kierrokseen Ateljee Autiossa