Asiakaspalautteita

- Asiakkaiden kokemuksia Vuorienergiahoidosta

Maria, 44 v.:

"Tulin hoitoon ilman minkäänlaista ennakkotietoa tai kokemusta asiasta. Ajattelin, että hoito on vähintäänkin rentouttava, juuri muuta en osannut ajatella. Hoidon kokonaisvaltaisuus yllätti. Tunsin energian jo ennen hoidon alkua ja Kaisun koskettaessa jalkapohjiani, uskomaton energia lähti nousemaan jalkoja ylöspäin kattamaan koko kehon. Tunne oli niin voimakas, hoitava, turvallinen ja rakkaudellinen, että se nosti liikutuksen pintaan samantien. Hoidon aikana poistettiin vanhaa energiaa ja tuotiin tilalle uutta, se sai olon kevyen kuplivaksi. Hoidosta on nyt useampi päivä, mutta yhä pystyn tuntea hoidon energian käsissä ja jalkapohjissa. Olo on ollut huomattavasti seesteisempi ja luottavaisempi. Voin lämpimästi suositella kokemusta kaikille 💖"

Anna, 46 v. :

"Kävin Vuorienergia-hoidossa muutama viikko sitten. En ole aikaisemmin käynyt missään energiahoidoissa, mutta olen kuitenkin aina ollut avoin itseen positiivisesti vaikuttaviin voimiin ja asioihin.
Energia alkoi virrata välittömästi Kaisun tarttuessa nilkoistani kiinni. Hoidon aikana olisi hyvä puhua esiin nousevista asioista, mutta itse en alkuun kokenut, että olisi mitään sanottavaa. Olo oli kuitenkin hyvä ja rauhallinen vanhan energian poistuessa. Hoidon aikana tuli tunne, että saan olla väsynyt ja surullinen, ne ovat minun kokemuksiani ja saan nämä tunteet tuntea, mutta minulla on myös itsellä mahdollisuus antaa niiden olla vaikuttamatta olemukseeni liikoja. Sain keveyden tunteen. Sain myös tietää voimaeläimeni ja sen alati mukana olevan läsnäolon.

Uuden energian sisääntulovaiheessa alkoi kuplimaan ja pirskahtelemaan. Näin vaaleanpunaista, tunsin kuin kuohuviinin pirskahtelevat kuplat, ympärillä leijui keijupölyä ja kaikenlaista positiivista kepeyttä. Koin siten, että tapasin entisen iloisen, kauniin, eloisan, energisen minäni, ja jälleennäkeminen oli tervetullut ja voimaannuttava kokemus. Muistin kuka olen. Minun ei tarvitse kantaa elämän ja arjen raskaiden asioiden, surujen, menetysten ja kaikenlaisten kipujen lapaluiden välissä alati kasvavaa säkkiä mukanani enää, saan luopua siitä. Minuun virtasi vihreillä hippusilla höystettyä kultaista energiaa, ja tätä mielikuvaa tietynlaisen mantran kanssa olen pitänyt päivittäin mielessä.

Vuorienergiahoito oli minulle voimaannuttava ja positiivinen kokemus: muistutus siitä, että olen arvokas, ihana ja kaunis ihminen, oli todella tervetullut. Oli myös ihana olla hetki niin,että voin puhua syvistä suruista ja painavista asioista puolueettomassa ilmapiirissä, ja että sain itsekkäästi näistä kertoa ja olla niiden kanssa läsnä. Ettei tarvinnut tuntea huonoa omaatuntoa tai häpeää, että on jollekin vaivaksi omien ongelmien jakamisen vuoksi. Hoito oli lohduttava ja anteeksiantava, juuri sellainen lempeä kosketus arjen ja elämän väsyttämälle ihmiselle, mitä tarvittiin tähän kohtaan.

Olen kiitollinen, kiitos💖"

Tanja, 37 v. :

"Hoito itsessään oli todella rentouttava kokemus. Hoidon jälkeen olo oli kokonaisvaltaisesti tyyni ja seesteinen. Maailman murheet asettuivat omiin uomiinsa ja tuli vahva tunne, että kaikki järjestyy. Kahden hoitokerran jälkeen omat tunteet ovat tulleet vahvemmin ja selkeämmin esille."

Maija, 40 v. :

"Olen kaksi kertaa käynyt Kaisun vuorienergia-hoidossa. Heti hoidon alussa, kun Kaisu otti kantapäistäni kiinni, tunsin välittömästi kuuman, vahvan, voimakkaasti virtaavan energian kehossani. Molemmilla kerroilla kehoni silti vastusti aluksi hoitoa: en sallinut energioiden kulkea, vaan pidättelin niitä enkä uskaltanut vapautua. Kaisu tunsi myös pidättelyni, ja kun siitä ruvettiin keskustelemaan, aloin rentoutua ja pikkuhiljaa energiat alkoivat virrata.
Rentoutuessani aloin päästää irti asioista, joita olin kasannut kehooni, mieleeni, tunnekehooni, solumuistiini ja energiakehooni. Kerroin Kaisulle avoimesti hoidon aikana esiin nousseita tunteita, ajatuksia ja kokemuksia. Hoidoissa käsiteltiin lapsuuteen ja lähimenneisyyteen liittyviä traumaattisia kokemuksia, purettiin niihin liittyviä uskomuksia ja ajatusmalleja sekä suunnattiin rakkautta ja hyväksyntää niitä ja itseä kohtaan.

Vanhojen energioiden purkamisen jälkeen Kaisu aloitti uuden vuorienergian lataamisen kehooni. Koin molemmilla kerroilla kehon lämpenemisen lisäksi voimakkaan visualisoinnin ansiosta matkan maapallon kultaiseen ytimeen, josta kultainen rakkausenergia virtasi kehooni täyttäen sen kaikki juuri puhdistetut tyhjät kohdat uudenlaisella energialla. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen koin suurta surun tunnetta ja uusi energia toi minulle lohtua ja myötätuntoa ja salli minun turvallisesti tuntea surua. Toisen hoitokerran jälkeen tunsin suurta taakasta vapautumisen tunnetta ja iloa, ja uusi energia toi tullessaan lisää iloa ja kauan odotettua keveyttä. Hoidon jälkeen tunsin taas leijailevani kevyesti maan pinnalla, samalla kun jalkani ovat syvällä maan uumenissa, vuoren sisällä pitämässä yhteyttä maahan. Toisen hoitokerran jälkeen tunsin, että sydänchakrani vahvistui ja alkoi taas loistaa ulospäin rakkaudellista energiaa.

Koen, että vuorienergiahoitojen vaikutukset tuntuivat pitkään ja ovat edelleen nähtävissä ja tunnettavissa. Hoidot puhdistivat menneisyyden taakkoja, joita olin kantanut tiedostamatta ja tiedostaen mukanani. Ne puhdistivat kehoa, mieltä, tunteita ja energiakenttääni ja vahvistivat kaikkia niitä ihanalla kultaisella uuden ajan rakkauden energialla."